vitrin iletisim

 

Închirieri mașini în Chișinău

  • Listelenmiş: 25 martie 2023 12:23
  • Süre sonu: 18 days, 1 hour
închiriere auto chisinau

Açıklama

Închirieri mașini în Chișinău

Când sunteți în vacanță sau în călătorie de afaceri, poate doriți să închiriați o mașină. O mașină de închiriat este una dintre cele mai convenabile modalități de a vă deplasa, astfel încât să puteți explora Chirie Auto Moldova după cum doriți.

Fie că sunteți în căutarea unui vehicul electric mic care să vă ducă de la punctul A la punctul B, sau un SUV care să vă ia în afara drumului, veți găsi o mașină care să se potrivească nevoilor dumneavoastră la Aeroportul Chișinău cu Avis, Europcar și Sixt. Toate au birouri în interiorul clădirii terminalului, astfel încât să vă puteți ridica imediat mașina închiriată de la un reprezentant prietenos.

Cea mai bună modalitate de a profita la maximum de închirierea dvs. de mașină la Chirie Auto Aeroportul Chișinău este să rezervați cu mult timp în avans și să alegeți un pachet care să includă tot ce aveți nevoie, cum ar fi asigurare, GPS și accesorii precum scaune pentru copii sau scaune de înălțare. De asemenea, este important să verificați dacă rezervarea dvs. include kilometraj gratuit, astfel încât să nu trebuie să plătiți mai mult dacă nu utilizați vehiculul atât de mult pe cât ați fi dorit.

Dacă închirieți fără un card de credit, va trebui să aveți o mulțime de bani la îndemână, deoarece majoritatea companiilor de închiriere auto chisinau vă vor cere să plătiți un depozit pe loc. Această sumă poate varia de la companie la companie, așa că cel mai bine este să aveți o sumă mare de numerar la îndemână și să verificați literele mici atunci când rezervați. Dacă călătoriți în străinătate, merită să rețineți că unele companii de închiriere de mașini vor percepe un curs de schimb valutar, ceea ce poate crește semnificativ costul rezervării dumneavoastră.

Liste Kimliği: 295641ee573725db

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Share Ad

Popular Ads Overall

Sold Ads

Open chat
Doresc să închiriez o mașină.
Buna ziua. Cu ce ​​​​vă pot ajuta?