vitrin iletisim

 

Bmw 520

  • Listelenmiş: 9 April 2023 20:14
  • Süre sonu: 35 days, 6 hours
moldovarentacar.info

Açıklama

Chisinau inchiriere auto inchiriere lunara

Chișinău Rent A Car Închirierea lunară de mașini vă va întâlni vehiculul la Chirie Aeroportul Chisinau. Puteți crea o comandă online de oriunde. Scopul serviciului de închiriere auto Chișinău Rent A Car este de a vă oferi întotdeauna prețul corect și un serviciu de calitate.

Puteți găsi opțiuni precum închiriere zilnică, săptămânală, lunară, cu șofer în serviciile noastre. De asemenea, puteți găsi toate modelele din flota noastră, de la 4×4 Dacia Duster la Skoda Octavia.

Daca ai nevoie de o masina, Chisinau Rent A car este alegerea potrivita pentru tine, ne facem treaba la cel mai bun nivel cu varietatea de modele si servicii.

Care sunt avantajele închirierii unei mașini de la Chișinău Rent A Car?

Închirierea unei mașini de la Chișinău Rent A Car are multe avantaje și le putem aminti pe scurt:

Personalizare: Închirierea de mașini vă permite să alegeți și să personalizați vehiculul care vi se potrivește cel mai bine. De exemplu, poți alege un minim sau SUV pentru familie, un decapotabil pentru vacanță sau o mașină de lux.

Libertate: Închirierea unei mașini vă oferă libertatea de a călători. Ai libertatea de a merge oriunde vrei, mai ales în timpul călătoriilor tale.

Mașini noi: Chișinău Rent A Car închiriază adesea mașini noi. Aceasta înseamnă că aveți o experiență de conducere mai bună și un risc mai mic de avarii.

Risc mai mic: Un alt avantaj al închirierii unei mașini este că reduce riscul de a deține o mașină. De exemplu, nu riscați uzura mașinii dumneavoastră.

Pe scurt, este foarte avantajos să închiriezi o mașină de la Chișinău Rent A Car și poți să te distrezi plăcut pe drum prin închirierea unei mașini de la Chișinău Rent A Car.

Ce este campania de închiriere auto Chișinău?

Nu ratați prețul special al Chișinău Rent A Car pentru închirieri auto de 30 de zile sau mai mult. Puteți închiria modelul dorit făcând o rezervare cu cel puțin 3 zile înainte din secțiunea de comunicare a site-ului nostru.

Chișinău Rent a Car oferă oportunități de închiriere de mașini pentru orice buget. Puteți profita de aceste campanii online de oriunde doriți și puteți face rezervarea de închiriere de mașini.

Preturi de inchiriere auto Chisinau

1-2             3-7             8-20             21-45            46+

40€            30€              25€              20€              15€

 

Etiket Yok

120 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 110643311cb6225b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Share Ad

Popular Ads Overall

Sold Ads

Open chat
Doresc să închiriez o mașină.
Buna ziua. Cu ce ​​​​vă pot ajuta?