Processing your request, Please wait....

vantajele închirierii unei mașini în perioada de rezervare anticipată
La sfârșitul unui an de viață stresantă în afaceri, depinde de noi să profităm la maximum de mica diferență de timp pe care o avem. Pentru aceasta, trebuie să câștigăm obiceiul de a „comandă din timp”.

În această perioadă în care banii sunt „scuza” negativă numărul unu în planurile de călătorie interne și internaționale, cel mai simplu mod de a trece peste scuze este să călătorești devreme.

Aproximativ 60% dintre persoanele care intenționează să călătorească în Europa știu că este important să rezervi o mașină din timp. Datorită acestei conștientizări, aceștia se pot bucura de plăcerea de a închiria o mașină pentru aproape jumătate din prețul de ultimă oră, plătind în același timp banii pentru vehiculul asupra căruia au convenit cu luni în avans.

De ce avem cele mai bune prețuri?

închirieri mașini Cel mai bun exemplu de rezervare anticipată și una dintre cele mai auzite expresii atunci când vizitați orice stațiune este „Străinii sunt în vacanță la jumătate din prețul nostru”, nu-i așa?

Așadar, de ce se pot relaxa turiștii străini cu aproape jumătate din prețul nostru? Cuvântul cheie aici este planificarea. Industria turismului trebuie să își planifice traseul de pre-sezon, să privească în viitor și să se adapteze în funcție de riscurile și avantajele sale. Și aici înțelegem cât de importantă este rezervarea anticipată. Cel care îți închiriază mașina devreme câștigă întotdeauna. Închiriază o mașină în Moldova, rezervă devreme și nu rata ocazia!

Listing ID: 69263483418058e4

Comments