Moldova închiriază o mașină servicii de întreținere a mașinilor de iarnă

La fel cum schimbările sezoniere au un efect asupra oamenilor, ele au și unele efecte negative asupra vehiculelor. Pe măsură ce intrați din vară în toamnă și din toamnă în iarnă, există câteva lucrări de întreținere care trebuie efectuate pe vehiculul dvs.

Așa cum schimbările sezoniere au un efect asupra oamenilor, ele au și unele efecte negative asupra vehiculelor. Pe măsură ce intrați din vară în toamnă și din toamnă în iarnă, există câteva lucrări de întreținere care trebuie efectuate pe vehiculul dvs.

Cum ar trebui să fie întreținerea mașinii toamna și la ce ar trebui să fim atenți? Aici am compilat răspunsul la această întrebare pentru dvs. După terminarea sezonului estival, se observă o creștere notabilă a traficului în oraș.

Moldova Rent a car Indiferent de orașul în care trăim, densitatea traficului este experimentată atât odată cu deschiderea școlilor, cât și datorită revenirii din vacanță în toamnă. Vehiculele pe care le folosim ar trebui să fie pregătite pentru a evita problemele din trafic după o perioadă lungă de vară. Primul nostru răspuns la întrebarea cum ar trebui să fie întreținerea vehiculului în toamnă va fi frâna.

Pentru că odată cu căldura verii, nivelul fluidelor de frână, care s-au încălzit și au fiert, scade. O scădere a acestui nivel înseamnă o scădere a distanței de frânare. Șoferilor de vehicule, în special celor care locuiesc în zone cu umiditate ridicată din țara noastră, ar trebui să li se verifice lichidul de frână înainte de cădere.

Este util să arătați furtunurile de frână tehnicienilor vehiculului împreună cu nivelul lichidului de frână. Acesta este, de asemenea, unul dintre lucrurile care vor prelungi durata de viață a vehiculului dumneavoastră. Numai întreținerea frânelor nu este suficientă pentru modul în care ar trebui să fie întreținerea vehiculului toamna.

Chisinau Rent a car O altă verificare care trebuie făcută după verificarea frânelor este verificarea filtrului de aer. Cu efectul sezonului estival, solul și praful care zboară pe drumuri intră direct în filtrul de aer al vehiculului dumneavoastră. Dacă nu verificați filtrul de aer, ploaia și noroiul iernii pot cauza înfundarea filtrului de aer și, prin urmare, unele defecțiuni ale motorului.

Dacă filtrul de aer este înfundat, poate fi necesar să fie spălat din nou și înlocuit sau, dacă este prea uzat, poate fi necesar să fie înlocuit cu unul nou. Prin urmare, nu neglijați să o arătați unui tehnician.

O altă problemă importantă o reprezintă anvelopele. Anvelopele dvs. pot fi topite sau uzate din cauza asfaltului supraîncălzit pe timp cald.

Kişinev Rent a car Dacă locuiți într-un loc în care efectele lunilor de iarnă sunt mari, asigurați-vă că verificați angrenajele anvelopelor. Anvelopele cu roți dințate uzate și subțiate împiedică vehiculul să se lipească de drum și poate provoca diverse avarii. Dacă nu doriți să întâmpinați probleme cu vehiculul dvs., asigurați-vă că ați efectuat controalele la sfârșitul verii.

October 15, 2021 10:15 pm